МНАУ зустрічається в онлайн-ефірі з випускниками Миколаївщини

 21 вересня 2022 року кафедрою економічної теорії і суспільних наук Миколаївського національного аграрного університету було проведено онлайн-зустріч з випускниками Миколаївщини. У роботі взяли участь майбутні вступники Кир’яківського, Радсадівського, Зарічненського та Новобогданівського ЗЗСО, вчителі, науково-педагогічні працівники, здобувачі вищої освіти та інші зацікавлені особи (59 осіб).

У зустрічі взяли участь Ігор Марценюк, декан факультету довузівської підготовки, кандидат біологічних наук, який поінформував про особливості вступної кампанії 2022-2023 навчального року та Олександр Біліченко, доцент кафедри економічної теорії і суспільних наук – підсумував та узагальнив для випускників всю подану інформацію.

Додала родзинку у спілкуванні з абітурієнтами та висвітлила насичене студентське життя – Марина Василенко, студентський президент МНАУ.

Організатором та спікером онлайн-зустрічі була Тетяна Борко, доцент кафедри економічної теорії і суспільних наук. 

Чекаємо всіх вступників онлайн-зустрічі з нового навчального року в статусі «здобувачів вищої освіти МНАУ» в аудиторіях Миколаївського національного аграрного університету!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget