Кураторська година

28 вересня 2022 року куратором груп Г 3/1, Г 1/1 доцентом кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Оксана Іскакова з групами було проведено кураторську годину на тему: «Утвердження в свідомості і почуттях особистості патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України». В онлайн зустрічі приймала участь  заступник декана з ВР Тетяна Качанова, яка зауважила на тому, що тема дуже важлива для сучасної молоді, та подякувала куратору та студентам за обговорення важливих питань сьогодення.

Кураторська година була спрямована на формування у студентів загальнолюдських та національних цінностей, зокрема, толерантності, патріотизму, активної громадянської позиції, готовності захищати Батьківщину.

Під час обговорення, студенти  мали змогу ще раз пригадати славетне минуле українського народу, обговорити сучасні проблеми нашої держави та шляхи їх вирішення. Бути патріотом легко, треба тільки якісно робити те, чим займаєшся., бо ти є представником своєї нації, ти - країна!

Тому, будьмо патріотами нашої України і любімо її всім серцем своїм і всією свою душею!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget