Рішельє-форум публічної служби «Архітектури нової моделі публічної служби»

22 вересня 2022 р. викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки прийняли участь у щорічному  рішельє-форум публічної служби. Цього року його напрямок  «Архітектури нової моделі публічної служби». Організаторами заходу виступили Національне агентство України з питань державної служби та Центр адаптації державної служби до стандартів ЄС.
Серед запрошених учасників Форуму:
Фредерік Куне, Керівник Програм співробітництва Представництва ЄС в Україні; Олександр Корнієнко, Перший заступник Голови Верховної Ради України; Ольга Стефанішина, Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України; Михайло Федоров, Віце-прем'єр-міністр України - Міністр цифрової трансформації України; Олег Немчінов, Міністр КМУ; Ґрегор Вірант, Голова Програми SIGMA; Стен Ньорлов, Голова Офісу Ради Європи в Україні, Представник Генерального секретаря Ради Європи з питань координації програм співробітництва Ради Європи.
На Рішельє-форумі публічної служби «Архітектура нової моделі публічної служби» учасники мали можливість обговорити актуальні питання та напрацювати практичні кроки щодо: впровадження новітніх ефективних інструментів управління людськими ресурсами, адаптації HR-процедур до умов війни та повоєнного відновлення країни; нових підходів організації роботи публічних службовців; інструментів цифровізації; запровадження нової моделі оплати праці; формування системи цінностей та установок публічного службовця в нових умовах, аналізу впливу війни та культуру публічної служби; формування бренду держави як роботодавця, переосмислення ролі та потенціалу професійної та мотивованої молоді на публічній службі; запровадження культури мотивації до професійного розвитку; інтеграції принципів гендерної рівності, недискримінації та збалансованої участі у прийнятті управлінських рішень в систему державної служби; набуття публічними службовцями нових компетентностей, в тому числі покращення знання англійської мови як офіційно ділової; подолання негативних наслідків впливу війни на публічних службовців, посилення їх спроможності та професійності у наданні послуг громадянам, що зазнали агресії; посилення інституційної спроможності органів державної влади у сфері європейської інтеграції.
Центральною подією Форуму сиала презентація системного інструменту для державних службовців України з безкоштовного вивчення англійської мови. Українські службовці зможуть вивчати англійську за програмами найбільшої у світі освітньої компанії EF Language Learning Solutions Ltd. В цьому їм допомагатимуть 380 міжнародних викладачів.








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget