Знайомство з українським розробником програмного забезпечення компанією «Дебет Плюс»

Сучасний бухгалтер сьогодні не може уявити собі процес ведення бухгалтерського обліку без застосування засобів автоматизації. Вся робота бухгалтера стала комп’ютеризованою та цифровізованою. А основним інструментом фіксації бухгалтерських операцій, створення первинних та зведених документів, формування звітності стали комп’ютерні бухгалтерські програми. Саме тому при підготовці студентів освітньої програми «Облік і оподаткування» значна увага приділяється вивченню програмного забезпечення для ведення бухгалтерського обліку, що пропонується на українському ринку.

Здобувачі вищої освіти третього курсу обліково-фінансового факультету 26 вересня 2022 року долучилися до відкритої онлайн-лекції на тему «Автоматизація бухгалтерського обліку та фінансової звітності у програмі «Дебет Плюс» у межах неформальних заходів з дисципліни «Фінансовий облік І».

Лектором – спікером заходу виступив Сергій Мозговий, директор з маркетингу компанії «Дебет Плюс».

Здобувачі вищої освіти дізналися про історію створення та досвід роботи української компанії-розробника програмного забезпечення для автоматизації бухгалтерського, оперативного та фінансового обліку «Дебет Плюс».

Під час презентації було детально розкрито особливості роботи з програмою, її структуру, функціонал, можливості та переваги.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget