Перша кураторська година зі здобувачами вищої освіти 1 курсу спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» на кафедрі економічної кібернетики і математичного моделювання

16 вересня 2022 року старшим викладачем кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання Хилько І.І. була проведена у форматі ZOOM-конференції перша кураторська година для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Молодший бакалавр» та «Бакалавр» спеціальності 122 «Комп’ютерні науки».

Куратор груп он-лайн познайомився зі своїми здобувачами вищої освіти та привітав їх з початком навчання у Миколаївському національному аграрному університеті, побажав їм нових досягнень в навчальній, науковій та виховній роботі та мирного неба.

Упродовж спілкування здобувачів та куратора було розглянуто ряд важливих питань, зокрема щодо особливостей організації освітнього процесу в умовах дистанційного навчання та правилам техніки безпеки у надзвичайних ситуаціях, особливо під час воєнного стану.

Здобувачі були раді познайомитися зі своїм куратором та одногрупниками, нехай навіть у он-лайн форматі та висловили велике бажання якнайшвидше перейти до повноцінного студентського життя та зустрітися в стінах рідного університету!














Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget