Як життя в умовах війни впливає на психоемоційну стабільність людини

Вже більше ніж півроку в Україні триває війна, а українці живуть із постійним відчуттям страху. Його підсилюють звуки повітряних тривог, вибухів, обстрілів і залпів артилерії. Це активує реакцію на виживання в складних умовах, відому як «бийся, тікай або завмри».

Тому з метою підтримки психологічного стану у воєнний час 28 вересня 2022 року на факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології відбувся науково-методичний семінар на тему: «Резилентність, як можливість відновитися після травматичних подій». Для цього було запрошено завідувача науково-просвітницької лабораторії психолого-педагогічних інноваційних технологій розвитку особистості Миколаївського НАУ, арт-терапевта, коуч-консультанта, доктора філософії Галину Рурик. 

Під час заходу доповідачем було роз’яснено, як життя в умовах війни впливає на психоемоційну стабільність людини, подолати складності даного стану. Також, слухачі отримали корисну інформацію щодо яскраво вираженої здатності людини до позитивної адаптації у складних ситуаціях і вміння їх подолати. Фахівцем було надано конкретні приклади різних життєвих ситуацій під час війни та надані рекомендації та поради щодо їх шляхів подолання. Дана тематика викликала жвавий інтерес, та велику кількість запитань в аудиторії.




Голова НМК факультету Галина Калиниченко

Заступник декана з ВР Олена Каратєєва

 

факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget