Відкрита лекція з дисципліни «Трудове право»

17.09.2022 р. доцентом кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Прогонюк Л.Ю. було проведено відкриту лекцію на Zoom платформі для здобувачів вищої освіти другого року навчання освітнього ступеня «Бакалавр» та «Молодший бакалавр» спеціальності 122 «Комп'ютерні науки» з навчальної дисципліни «Трудове право» на тему «Правове регулювання робочого часу за трудовим законодавством України», яка є особливо актуальною на тлі внесених змін до робочого часу найманого працівника Законом України «Про організацію трудових відносин під час воєнного стану» 15.03.2022 року.

На заняття було обговорено основні види й режими робочого часу, охарактеризовано умови запровадження ненормованого робочого часу. Обгрунтовано природу надурочних робіт як понад встановлену норму роботи, що викликає дискусію серед роботодавців та суперечностей у практичному їх застосуванні. 

Лекцію супроводжував влучно підібраний різноманітний презентаційний матеріал, що дозволило лекторові застосовувати прийоми розповіді, показу, характеристики, пояснення, коментування і зберегти стійку увагу слухачів на протязі всього заняття.

Логічний, послідовний, доступний матеріал лекції, переконливий виклад та проблемний підхід, резюмувались аргументованими висновками. 

На занятті були присутні представники професорсько-викладацького складу кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, члени вченої ради університету, факультету менеджменту, науково-методичної ради університету.

Заняття було проведене на високому педагогічному рівні й одержало схвальні відгуки.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget