ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ БІОТЕХНОЛОГІЇ ТА БІОІНЖЕНЕРІЇ

Профорієнтація є одним із видів допомоги людині в усвідомленні своїх цілей, потреб, цінностей, самовизначенні. Головним завданням даної роботи є надання випускникам практичних порад і рекомендацій з особистісного розвитку і успішного вибору професійного шляху від фахівців. 

Теперішня ситуація в країні вимагає змін до буденної роботи викладачів Миколаївського національного аграрного університету. Кафедра біотехнології та біоінженерії не полишає систематичної активності щодо залучення якомога більшої кількості абітурієнтів до вступу в університет у 2023 році. Викладачі кафедри продовжують активно проводити профорієнтаційну роботу серед учнів випускних класів у Новоодеській, Сухоєланецькій та Костянтинівській ОТГ.

У межах профорієнтаційної роботи 28 вересня 2022 року НПП кафедри було організовано та проведено онлайн-зустріч «Презентація Миколаївського НАУ». У конференції взяли участь учні та вчителі Сухоєланецького, Бузького, Новоінгульського, Баловненського закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів; завідувач кафедри біотехнології та біоінженерії доцент ЛУГОВИЙ Сергій Іванович, асистент кафедри ЛЮТА Ірина Миколаївна. 

Учасників заходу поінформували про перелік спеціальностей, можливості для самореалізації для здобувачів, умови вступу до Миколаївського НАУ, діяльність та переваги навчання на підготовчих курсах на базі університету тощо. Учні отримали відповіді на поставленні запитання, отримана інформація стане в нагоді майбутнім випускникам при виборі своєї професії.

Щиро дякуємо адміністраціям шкіл та класним керівникам 11-их класів за допомогу в організації заходу! Сподіваємося на подальшу співпрацю! Миру всім та скорішої перемоги!










Асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Ірина ЛЮТА

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget