Співпраця МНАУ із закладами професійної (професійно-технічної) освіти Миколаївської області

В онлайн-режимі 27 вересня 2022 року відбулась нарада керівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти області з питань діяльності та організації освітнього процесу у ЗП(ПТ)О.

Нараду розпочала заступник директора – начальник управління професійної (професійно-технічної) освіти, вищої освіти, науки та кадрового забезпечення департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації Людмила Комісарова.

Каріне Горбунова, в. о. декана інженерно-енергетичного факультету, завідувач кафедри методики професійного навчання Миколаївського національного аграрного університету, кандидат педагогічних наук, доцент, оголосила подяку керівникам ЗП(ПТ)О області за тісну співпрацю й запропонувала продовжити її, запросивши до участі в організації та проведенні спільних заходів: вебінарів для здобувачів освіти та педагогічних працівників, інтелектуальних змагань, екскурсій до Миколаївського національного аграрного університету (після стабілізації військової ситуації в області й місті) тощо.

Наприкінці наради учасниками заходу обговорено окремі нагальні питання щодо організації діяльності та освітнього процесу у закладах професійної (професійно-технічної) освіти області.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget