Веб-семінар із практиками з публічних закупівель

 22 вересня науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування (проф. Дубініна М.В., доценти Сирцева С.В. та Чебан Ю.Ю., ст. викладач Лугова О.І.) та здобувачі вищої освіти ОПП «Облік і оподаткування» (групи Б-4/1, Б-4/1, БМБ-2/1) взяли участь у вебсемінар нового формату. По-перше, тематика семінару має надактуальне на сьогодні значення «Як бізнесу продавати державі в умовах воєнного стану?». По-друге, семінар мав і прикладний, і практичний аспект. По-третє, спікери семінару, які мають найтісніший зв’язок із публічними закупівлями в Україні, висвітлили низку цікавих та корисних моментів в закупівлях сьогодення. 

Так, Лілія Лахтіонова, директорка напрямку дослідження та аналізу політики публічних закупівель, розповідала про останні зміни законодавчої бази, що вже прийняті та плануються до впровадження. Наталія Шимко, заступник генерального директора ДП «Prozzoro», зупинилася на особливостях функціонування електронної системи закупівель та практичних порадах підготовки до закупівель. Неллі Стельмах, представник Київської школи економіки надала детальний аналіз публічних закупівель за останні півтора року та практичні поради як шукати замовників. Олексій Грібановський представив слухачам лайфхаки аналізу публічних закупівель з використанням можливостей bi.prozorro. 

Отже, півтори години у світі публічних закупівель та спілкування зі спеціалістами такого рівня – це значний склад в нашу скарбничку знань з публічних закупівель!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget