Відкрите лекційне заняття для здобувачів вищої освіти факультету ТВППТСБ

17 вересня 2022р. згідно із графіком  відкритих занять проведено лекційне заняття за темою: «Санітарно-гігієнічні вимоги до тваринницьких приміщень» для здобувачів вищої освіти групи БТ 3/1 спеціальності 162 -«Біотехнології та біоінженерія». На лекції присутні викладачі кафедри ветеринарної медицини та гігієни Кот С.П., Білопольська Т.П., Іовенко А.В.

Основне призначення тварин­ницького приміщення – захист тварин від впливу несприятливих метеорологічних факторів – холоду, вітру, атмосферних опадів і, таким чином, охорона їхнього здоров'я та збереження високого генетичного потенціалу. Все це здатні забезпечити приміщення, де створено оптимальні умови для утримання тварин, що сприя­ють підвищенню продуктивності, запобіганню захворюванням і зміцненню здоров'я.

Протягом лекційного заняття були обговорені матеріали вибору ділянки під будівництво тваринницьких об’єктів і гігієнічно-санітарні вимоги до генерального плану. Тому що від вибору ділянки та правильного розміщення на ній приміщень та споруд залежить простота і зручність виконання технологічних процесів, створення відповідних санітарно-гігієнічних умов для обслуговуючого персоналу, успішність вирішення запланованих виробничих завдань. 

Під час лекції підтримувався зв'язок між викладачем та студентами. 

Для покращення знань лекційного матеріалу «Санітарно-гігієнічні вимоги до тваринницьких приміщень» здобувачі вищої освіти на платформі Moodle можуть використовувати навчальні матеріали, а це презентаційні матеріали, відеоматеріали, теми занять.




Доцент кафедри ветеринарної медицини та гігієни

Алла БОНДАР







факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget