Перша зустріч першокурсників з куратором

16 вересня 2022 року відбулася зустріч-знайомство студентів першого курсу спеціальності 193 Геодезія та землеустрій з куратором групи в режимі онлайн.

Звичайно, не так, як завжди… Зважаючи на умови воєнного стану, простору аудиторію змінили екрани моніторів, проте ми віримо, що це тимчасово. 

На зустрічі були присутні завідувач кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Валентина Гамаюнова, куратор групи Оксана Іскакова і, звичайно ж, студенти та батьки.

Під час відеоконференції студенти мали змогу почути відповіді на запитання, які їх бентежили, зокрема важливі питання організації освітнього процесу: формат навчання, розклад занять, навчальні предмети та їх кількість. Студентів ознайомили із технікою безпеки під час повітряних тривог, розповіли про правила поведінки й дали відповіді на всі запитання!

Любі наші першокурсники! Щиро вітаємо вас у нашій дружній студентській родині!!! Щиро переконані, що роки навчання запам’ятаються вам назавжди, а Миколаївський національний аграрний університет стане рідною домівкою! Нехай навчання приносить вам лише задоволення!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget