Онлайн-зустріч «Абітурієнт-2023»

28 вересня 2022 року відбулася в онлайн форматі профорієнтаційна зустріч з учнями 10-х,11-х класів Степівської загальної середньої освіти I-III ступенів Миколаївського району Миколаївської області, яка була організована кафедрою економічної теорії і суспільних наук Миколаївського національного аграрного університету (МНАУ).

Організатором та ведучим онлайн-зустрічі був Марущак О.В., старший викладач кафедри економічної теорії і суспільних наук, кандидат філософських наук. Олександр Вадимович, привітавши учасників зустрічі, надав вичерпну інформацію про спеціальності, за якими буде відбуватися набір на навчання в університеті, проінформував про можливість і доцільність навчання на 6-місячних підготовчих курсах МНАУ.

Доцент кафедри економічної теорії і суспільних наук, кандидат економічних наук Біліченко О.С. вказав на суттєві переваги навчання саме у МНАУ. Також відповів на різні питання випускників та їх батьків, зокрема, щодо нарахування додаткових балів за призові місця у предметних олімпіадах МНАУ, розповів про особливості дистанційної форми навчання в університеті у сучасних складних умовах.  

Наприкінці зустрічі усіх присутніх випускників і учнів школи запросили стати майбутніми здобувачами вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget