Відкрита кураторська година в академічній групі А 1/1

 21 вересня 2022 року відбулася відкрита кураторська година у групі A 1/1 факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету за темою «Зустріч зі студентами, випускниками та стейкхолдерами МНАУ».  На заході були присутні доцент кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Корхова М. М., керівник навчально-наукового центру професійної орієнтації, доцент Марценюк І. М., директор ТОВ «Ріст Агро» Нерода Р. С., головний агроном ТОВ «Ріст Агро» Тарасенко А. Ю., керівник ТОВ «Південь агропрайд» Андрєєв А. М., а також вчителі та учні 11 класу ЗОШ №46 міста Миколаєва. 

З вітальним словом до всіх присутніх звернувся куратор академічної групи д-р с.-г. наук, доцент кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Коваленко О. А. 

Цікавими були доповіді керівників ТОВ «Ріст Агро» Нероди Руслана Сергійовича та ТОВ «Південь агропрайд» Андрєєва Андрія Миколайовича, які розповіли студентам про специфіку своїх господарств і про важливість і незамінність посади агронома в них.  

Захід пройшов у новому форматі, що зацікавив усіх присутніх! 





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget