Спілкування з випускниками ЗОШ №51: початок співпраці нового навчального року

26 вересня науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування проф. Дубініна М.В., доцент Сирцева С.В. разом із студентським президентом МНАУ Мариною Василенко  провели онлайн-зустріч з учнями11-А класу ЗОШ №51 (м. Миколаїв) та їхніми батьками. 

Завідувач кафедри обліку і оподаткування, проф. Марина Вікторівна Дубініна розповіла про особливості організації освітнього процесу в університеті, наявні рівні вищої освіти та освітні програми, за якими здійснюється підготовка фахівців. Доцент Світлана Володимирівна Сирцева висвітлила питання організації та проведення підготовчих курсів. Наш найкращий президент найкращого університету Марина Василенко  презентувала учням особливості студентського життя, зокрема можливості реалізації їх творчого потенціалу, особливості функціонування органів студентського самоврядування, можливостей практичної підготовки за кордоном тощо. Учні та батьки отримали відповіді на всі поставлені запитання.

Кафедра обліку і оподаткування щиро вдячна учням і батькам 11-А класу за активну участь у зустрічі, а директору школи  Масюті Євгену Івановичу та класному керівнику Чопенко Тетяні Василівні – за допомогу в її організації. Сподіваємося на подальшу співпрацю та плідні її результати! Всім – мирного, гарного, сповненого позитивними емоціями та міцними знаннями нового навчального року!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget