ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА

Кафедрою технології виробництва продукції тваринництва Миколаївського НАУ проведено профорієнтаційну роботу для учнів м. Вознесенськ.

Так, 20 вересня 2022 р. доцентом Олексієм СТАРОДУБЦЕМ разом із класним керівником 11-го класу ЗОШ №5 Тетяною МІКОСІЯНЧИК організовано і проведено онлайн-конференцію на платформі Google Meet.

Під час зустрічі Олексій Стародубець надав учням інформацію про спеціальності, за якими відбувається набір та навчання в університеті, наголошено про можливість та необхідність навчання на підготовчих курсах, які організовуються на базі університету, що надають можливість не тільки набути кращої підготовки до складання зовнішнього незалежного оцінювання, а й отриманні до 10 балів при вступі до Миколаївського НАУ. 

Також учнів поінформовано щодо можливостей проживання в університетських гуртожитках, харчування у їдальнях та буфетах нашого закладу вищої освіти та безліч іншої корисної інформації Миколаївського національного аграрного університету.

Висловлюємо щиру подяку адміністрації Вознесенської ЗОШ №5, директорові Наталі ВАРЗАР та класному керівникові Тетяні МІКОСІЯНЧИК за надану можливість спілкування з майбутніми випускниками школи та сподіваємося на подальшу співпрацю!





Кафедра технології виробництва продукції тваринництва

факультет ТВППТСБ,кафедра ТВППТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget