Дистанційні заняття для біотехнологів

Силами незламного Українського народу беззаперечна та така цінна перемога з кожним днем все ближче до нашої країни, проте нелегкий шлях поки що ознаменовує продовження навчання в дистанційному форматі.

Так, 19 вересня 2022 року, асистентом кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадимом Посухіним були проведені заняття для здобувачів вищої освіти 3 курсу спеціальності «Біотехнологія та біоінженерія». Упродовж лекції присвяченої темі «Трансплантація ембріонів» студентів було ознайомлено з питаннями біологічних основ трансплантації ембріонів сільськогосподарських тварин, вимогами при відборі до донорів і реципієнтів, заходами викликання поліовуляції та гормональних схем обробки, методами осіменіння та способами вимивання ембріонів у сільськогосподарських тварин.

Окрім теоретичного моменту проведеного заняття, здобувачі підготували презентації та доповіді за темами, що підбивають підсумок пройденого модулю з дисципліни. Результати розповідей спонукали висвітлення власних думок, світобачення та активних дискусій. Пройдений матеріал для подальшого використання було висвітлено на логічно структурованому навчально-методичному сайті  Moodle МНАУ. 

Віримо та знаємо, що отримані знання, активна творча робота та спілкування в свій час послугують фундаментом для майбутнього становлення  висококваліфікаційних працівників, керівників та науковців. Адже, які б виклики не кидала нам доля, Українській землі та освіті бути незважаючи ні на що!






Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим Посухін

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget