Профорієнтаційна зустріч із учнями Миколаївського класичного ліцею

 23 вересня 2022 року відбулася  профорієнтаційна зустріч із учнями 11-х класів Миколаївського класичного ліцею, яка організована кафедрою обліку і оподаткування Миколаївського національного аграрного університету (МНАУ) в онлайн форматі. В такій роботі взяли участь керівник навчально-наукового центру професійної орієнтації МНАУ І.М. Марценюк, старший викладач кафедри обліку і оподаткування МНАУ В.В. Галкін, студентський президент МНАУ М.Ю. Василенко, класні керівники Миколаївського класичного ліцею О.О. Зарванська та А.І. Павлінова. Всього 35 учасників взяли участь у такому заході.

Учасників профорієнтаційної зустрічі зі сторони МНАУ проінформовано про переваги підготовчих курсів до вступу в Миколаївський національний аграрний університет за відповідними спеціальностями, а також про можливості реалізації творчих здібностей здобувачами вищої освіти.

Щиро дякуємо за організацію такої зустрічі директору Миколаївського класичного ліцею О.П. Вєдніковій та класним керівникам О.О. Зарванській і А.І. Павліновій! У наступному 2023 році будемо раді бачити випускників ввіреного Вам ліцею здобувачами вищої освіти у Миколаївському національному аграрному університеті.

Миру нам всім!!!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget