Профорієнтаційна робота кафедри рослинництва садово-паркового господарства

21 вересня 2022 року відбувся сумісний відкритий захід «Зустріч зі студентами, випускниками та стейкхолдерами МНАУ» згідно з програмою профорієнтаційної роботи кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Миколаївського національного аграрного університету в поєднанні з класною годиною 11 класу ЗОШ №46 м. Миколаєва. 

На заході були присутні від університету: д-р с.-г. наук, доцент Коваленко О. А., канд. с.-г. наук, доцент Корхова М. М., керівник навчально-наукового центру професійної орієнтації, канд. біол. наук, доцент Марценюк І. М., студенти академічної групи А 1/1 факультету агротехнологій, а від міської школи №46: завуч Трондіна О. І., класний керівник випускного класу Пирожкова С. А. та учні 11 класу. Також у зустрічі взяли участь випускники та стейкхолдери Миколаївського національного аграрного університету директор ТОВ «Ріст Агро» Нерода Р. С., головний агроном ТОВ «Ріст Агро» Тарасенко А. Ю. та керівник ТОВ «Південь агропрайд» Андрєєв А. М.

Після вступної частини, перед учасниками онлайн заходу виступив керівник навчально-наукового центру професійної орієнтації Марценюк І. М., який ознайомив майбутніх абітурієнтів з особливостями проведення зовнішнього незалежного оцінювання, вступу до Миколаївського національного аграрного університету, а також надав кваліфіковані відповіді на запитання учнів.

Випускники факультету агротехнологій, а також стейкхолдери МНАУ Нерода Р. С. (керівник ТОВ «Ріст Агро») та Андрєєв А. М. (керівник ТОВ «Південь агропрайд») розповіли учасникам зустрічі про свої студентські роки в стінах Миколаївського НАУ, ґрунтовні знання і вміння, які вони отримали в університеті, а також про діяльність своїх господарств. Нерода Р. С. та Андрєєв А. М. у свої виступах наголосили на важливості і перспективності професії агронома – професії майбутнього! 

Захід пройшов у новому форматі, що зацікавив усіх присутніх, які виявили бажання і надалі брати участь у подібних зустрічах.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget