Лекція з дисципліни «Технологія молока і молочних продуктів»

Новий навчальний рік, і знову в онлайн-форматі. Для всіх зараз дуже важко сприймати те, що відбувається в нашій країні, але це не заважає навчанню. 

Так, 13.09.2022 року зі здобувачами вищої освіти освітньої спеціальності 181-«Харчові технології» академічних груп ХТ 3/1, ХТ 3/2, старшим викладачем кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Наталією Шевчук із використанням ZOOM-технологій проведено лекційне заняття на тему: «Технологія кисломолочних продуктів». На лекційному занятті розкрито основні технологічні поняття, вивчено класифікацію кисломолочних продуктів, розглянуто різні види заквасок для виробництва кисломолочних продуктів, проаналізовано технологічну схему виробництва кисломолочних напоїв. Бажаємо успіхів, натхнення в навчанні та мирного неба.





Кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій


факультет ТВППТСБ,кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget