Профорієнтаційна робота кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки з майбутніми випускниками будівельного коледжу

 27 вересня 2022 року викладачі кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки асистенти кафедри Віталій Мардзявко, Андрій Руденко та доцент Лариса Вахоніна провели зустріч на платформі ZOOM з 16 майбутніми випускниками Миколаївського будівельного коледжу Київського національного університету будівництва і архітектури. Викладачі ознайомили майбутніх абітурієнтів з Миколаївським НАУ та розповіли  про усі переваги які має університет і спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка.

В зустрічі прийняв участь керівник центру професійної орієнтації МНАУ Ігор Марценюк який розповів майбутнім випускникам про результати вступної кампанії 2022 н.р., та представив перспективи і особливості навчання в Миколаївському національному аграрному університеті, можливості які він надає після його закінчення. Бажаємо нашим випускникам Миколаївського будівельного коледжу Київського національного університету будівництва і архітектури правильно зробити свій вибір в отримані вищої освіти.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget