Онлайн-зустріч з учнями 11-го класу ЗЗСО №11 м. Миколаєва

27.09.2022 року викладачами кафедри менеджменту та маркетингу МНАУ було проведено онлайн-зустріч з учнями 11 класу ЗЗСО №11 м. Миколаєва. У ході зустрічі учні познайомились з Миколаївським національним аграрним університетом: подивились відео-ролік про університет, відвідали офіційний сайт, отримали посилання на інформаційні ресурси МНАУ. 

Учні поділилися своїми пріоритетами при виборі університету своєї мрії, розповіли про те, що на даний момент для них важливо у процесі виборі закладу вищої освіти.

Викладачі кафедри менеджменту та маркетингу розповіли 11-класникам про спеціальності, за якими навчаються здобувачі вищої освіти в університеті, а також переваги навчання на підготовчих курсах до ЗНО. Майбутні абітурієнти поставили викладачам питання щодо особливостей вступу до університету під час воєнного стану та реєстрації на підготовчих курсах.

Викладачі кафедри менеджменту та маркетингу Миколаївського національного аграрного університету дякують адміністрації ЗЗСО №11 за плідну співпрацю!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget