Онлайн-заняття за участю директора компанії «Brilliant» Рітвіка Рошана (м. Нью-Делі, Республіка Індія)

 15.09.2022 року для здобувачів вищої освіти факультету менеджменту, які опановують освітньо-професійну програму «Менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент» та освітньо-професійну програму «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», було проведено лекцію за участю запрошеного фахівця – приватного підприємця, директора дизайнерської компанії «Brilliant» (м. Нью-Делі, Республіка Індія) Рітвіка Рошана.

У ході заняття Рітвік Рошан розповів студентам про особливості організації бізнесу та оподаткування підприємств у Республіці Індія. У ході дискусії здобувачі вищої освіти поставили запрошеному фахівцю питання щодо сфери гостинності в Індії, стандартів обслуговування клієнтів у готельно-ресторанному бізнесі. Заняття відбулося англійською мовою, що дозволило студентам не лише покращити розуміння принципів управління підприємствами готельно-ресторанної справи, але і розвинути на практиці мовні компетентності. 

Науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту та маркетингу Миколаївського національного аграрного університету дякують Рітвіку Рошану за цікаву презентацію та сподіваються на подальшу співпрацю!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget