Знайомство учнів Миколаївського професійного суднобудівного ліцею ім. Гречішникова з Миколаївським національним аграрним університетом

29 вересня 2022 року відбулася в онлайн форматі профорієнтаційна зустріч з учнями випускної групи Миколаївського професійного суднобудівного ліцею ім. Гречішникова, орієнтованих на спеціальностях інженерно-енергетичного факультету. Зустріч була організована викладачем Миколаївського професійного суднобудівного ліцею ім. Гречішникова Піндерою Миколою та доцентом кафедри методики професійного навчання Вячеславом Курепіним.

Ведучий онлайн-зустрічі Вячеслав Курепін привітав учасників зустрічі та надав вичерпну інформацію про спеціальності за якими навчаються студенти інженерно-енергетичного факультету. Учні були проінформовані про можливість і доцільність навчання на підготовчих курсах МНАУ, суттєві переваги навчання саме у МНАУ. Питання, які задавали майбутні абітурієнти стосувалися нарахування додаткових балів за призові місця у предметних олімпіадах МНАУ, особливостей дистанційної форми навчання в університеті під час воєнного стану тощо.

Наприкінці зустрічі усіх присутніх запросили стати майбутніми здобувачами вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget