Участь здобувачів спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» у міжнародному воркшопі з консолідації земель

 23 вересня 2022 р. здобувачі бакалаврського та магістерського рівня вищої освіти спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» факультету агротехнологій разом зі здобувачами факультету землевпорядкування НУБіП взяли участь у другому воркшопі з консолідації земель від професора Йоахіма Томаса. Йоахім Томас є екскерівником відділу Міністерства довкілля, сільського господарства, охорони природи й захисту прав споживачів федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія з багаторічним досвідом, що робить його одним з найкращих європейських викладачів-практиків у сфері консолідації земель.

Під час воркшопу (чотири академічні години) здобувачі факультету землевпорядкування НУБіП представили результати аналізу території окремих територіальних громад щодо потреб у проведенні консолідації земель. Професор Йоахім Томаса дав оцінку проведеної роботи, рекомендації та роз’яснення щодо подальших заходів з консолідації земель, а саме:

  • розробки принципів консолідації земель;
  • складання плану об’єктів спільного і громадського користування;
  • складання плану збереження і формування ландшафту.

Наступний семінар відбудеться 14 жовтня 2022 року.

Серія воркшопів проводиться факультетом землевпорядкування НУБіП спільно з проєктом АПД Україна (Німецько-український агрополітичний діалог).

 




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget