Семінар на тему «Академічна доброчесність» з молодшими бакалаврами ІІ курсу спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»

З метою підготовки до акредитації здобувачів вищої освіти спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» 29.09.2022 р. головою науково-методичної комісії інженерно-енергетичного факультету, професором кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Ілоною Бацуровською було проведено семінар на тему «Академічна доброчесність». 

На онлайн зустрічі було розглянуто етичні принципи та правила, якими мають керуватися учасники освітнього процесу під час навчання та наукової діяльності з метою забезпечення довіри до освітніх результатів та творчих досягнень. Обговорено наслідки порушення академічної доброчесності і порядок виявлення та встановлення фактів означеного порушення.

В контексті семінару для молодших бакалаврів ІІ курсу було запропоновано обговорення видів академічної відповідальності. Також акцентовано увагу на нормативних документах МНАУ, зокрема на Кодексі академічної доброчесності у МНАУ та положенні «Про Групу сприяння академічній доброчесності».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget