Заняття для здобувачів заочної форми навчання

Заочна форма навчання характеризується одержанням вищої освіти, що тісно поєднується з активною трудовою діяльністю. Дані студенти досить часто є реалізованими в плані обраної професії, мають власний виробничий досвід. Одночасно традиційний «фазних» режим певною мірою скорочує аудиторний час порівняно з очною, тому до проведення лекційних та лабораторно-практичних занять у Миколаївському національному аграрному університеті ставляться дуже відповідально, щоб відведений період використати максимально продуктивно.

Так, 28 вересня 2022 року асистентом кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадимом Посухіним були проведені лекційні та лабораторні заняття для здобувачів вищої освіти спеціальності «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» заочної форми навчання. В результаті спілкування студенти дізналися про історію розвитку штучного осіменіння с.-г. тварин, анатомія, топографію і фізіологію статевих органів самців та самок. Для кращого засвоєння отриманих знань, матеріал був представлений у вигляді презентації Power Point, продемонстровано відеоролик в YouTube, всі завдання надіслані для детальнішого ознайомлення та опрацювання на платформу Moodle.

Отримання досвіду та практичних навичок трудової діяльності в умовах виробництва, в поєднанні з теоретичними знаннями одержаних в процесі проведених занять в університеті, в сукупності дають справжніх корифеїв власної справи.






Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим Посухін

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget