Ми разом, ми сила, нас не здолати

Почався новий навчальний 2022-2023 рік. Покоління ХХІ століття. Ще рік назад, жоден із нас не міг передбачити, що замість освітніх, культурно-масових питань, на кураторських годинах ми будемо обговорювати війну в Україні, бойові дії і постійні обстріли нашого міста. 

Незважаючи на війну, ми всі зустрілися і були раді бачити і чути один одного. Родина групи ХТ 3/1 стала повною, більшою. До основної долучилися наші молодші бакалаври, яких ми чудово знаємо, і нові здобувачі вищої освіти, які, попередньо, навчалися в інших закладах освіти. Ми раді всіх бачити у своєму колі. 

Наші новачки, дівчата і хлопці, розповіли коротенько за себе, де навчалися, який фах отримали, які уподобання мають. Це чудово, наша група поповнилася розумними, творчими і патріотичними молодими людьми. Після знайомства, домовилися, що День Перемоги відзначимо трудовим десантом у місті, там, де буде необхідна наша допомога у розчищенні завалів зруйнованих житлових будинків, закладів освіти чи підприємств. 

Щодня, рашисти руйнують об’єкти цивільної інфраструктури, в тому числі, наші заводи і фабрики, які виробляли смачні продукти харчування високої якості. Практично всі ці підприємства є нашими базовими точками практики. 

Але ми віримо в Перемогу і нашу силу, нас не здолають негаразди і біди, разом відбудуємо нашу Батьківщину. 





Куратор групи ХТ 3/1 О.М. Савінок 

факультет ТВППТСБ,кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget