КУРАТОРСЬКА ГОДИНА «WELCOME TO MNAU»

Виховна робота на факультеті технології виробництва, переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського НАУ – невід’ємна складова підготовки майбутніх фахівців,  чинник  реалізації особистісного потенціалу здобувача вищої освіти, розвитку його творчих здібностей, формування активної соціальної позиції особистості.

Військовий стан у країні вніс істотні корективи й спричинив кардинальні зміни у стратегії виховної роботи. Сьогодні пріоритетним напрямком роботи в університеті стала активна та цілеспрямована взаємодія деканату, кураторів, викладачів та студентів у медіапросторі за допомогою платформ Zoom, Moodle МНАУ, додатків Vіber тощо. 

2022-2023 навчальний рік розпочався в онлайн-режимі. 14 вересня з урахуванням необхідності створення умов для адаптації здобувачів вищої освіти першого курсу до навчання було проведено кураторську годину «Welcome to MNAU» (куратор – Ірина ЛЮТА). 

Наставник групи привітала першокурсників-біотехнологів із початком навчання, познайомилася зі студентами та ознайомила їх з організаційними моментами навчання. 





Асистент кафедри біотехнології та біоінженерії Ірина ЛЮТА 

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget