Зустріч з майбутніми абітурієнтами

 22 вересня 2022 року старший викладач кафедри обліку і оподаткування А. Г. Костирко зустрілася з учнями 11-го класу Миколаївської ЗОШ №12. Метою бесіди стало надання інформації про Миколаївський національний аграрний університет. Під час зустрічі було наголошено, що важливим фактором, який допоможе школярам досягти омріяної мети щодо майбутньої професії, є вибір предметів зовнішнього незалежного оцінювання і успішне його складання. На базі університету функціонує Інформаційно-консультаційний центр, до якого майбутні абітурієнти можуть звернутися за консультацією. 

На зустріч було запрошено керівника навчально-наукового центру професійної орієнтації МНАУ І.М. Марценюка, який надав інформацію про спеціальності, за якими відбувається набір на навчання в університеті, наголосив про можливість навчання на підготовчих курсах та відмітив переваги навчання у МНАУ.

З презентацією умов навчання здобувачів вищої освіти, можливостей реалізації їх творчих здібностей, можливостей практичної підготовки за кордоном, умов їх проживання і харчування виступила  М.Ю. Василенко, яка є студентським президентом МНАУ. 

Висловлюємо щиру подяку директорові Миколаївської ЗОШ №12 І.В. Посашковій та класному керівникові А.І. Клишевській за співпрацю!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget