ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ЕКОНОМІЧНОЇ КІБЕРНЕТИКИ І МАТЕМАТИЧНОГО МОДЕЛЮВАННЯ В МИКОЛАЇВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ № 55 «МОЯ ПРОФЕСІЯ – МОЄ МАЙБУТНЄ!»

Саме під таким гаслом 23 вересня 2022 року відбулася  онлайн-конференція старшого викладача кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання Хилько Івана Івановича з учнями 11-Б класу Миколаївського ліцею № 55. 

В ході зустрічі випускникам була надана інформація про університет та спеціальності за якими відбувається набір та навчання, запропоновано навчатися на підготовчих курсах на базі університету та прийняти участь у Всеукраїнській олімпіаді МНАУ. Випускники були ознайомлені з особливостями вступної кампанії 2023 року, інформацією щодо регіонального замовлення, нарахування додаткових балів за участь у підготовчих курсах та в предметних олімпіадах МНАУ.

Висловлюємо щиру подяку адміністрації Миколаївського ліцею № 55 та класному керівнику Римар Ірині Анатоліївні за багаторічну плідну співпрацю з Миколаївським національним аграрним університетом!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget