ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА КАФЕДРИ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА ТА ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ

20-21.09.2022 року НПП кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій організовували та провели ZOOM-конференції на тему “Зустріч та знайомство школярів з Миколаївським національним аграрним університетом”.

У конференції взяли участь запрошені учні 11-х класів Братського  та Первомайського районів, викладачі кафедри та декан довузівської підготовки Марценюк Ігор Михайлович.

Майбутнім вступникам була надана інформація про перелік спеціальностей у нашому університеті, можливість проходження підготовчих курсів до ЗНО та пільги до вступу. Було обговорено низку питань та особливостей вступу до Миколаївського НАУ.

Для багатьох учасників конференції надана інформація була цікавою та корисною. 

Дякуємо за активну участь адміністрації шкіл та учням! Будемо раді бачити майбутніх вступників у Миколаївському національному аграрному університеті.






Кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

факультет ТВППТСБ,кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget