Технологічна практика в господарствах для студентів 4 курсу спеціальності 201 Агрономія

 Технологічна практика є невід’ємною складовою частиною навчального процесу та організовується для студентів з метою ознайомлення їх із організацією і сучасною технологією виробничих процесів на сільськогосподарських підприємствах.

З 19 вересня 2022 р. для студентів 4 курсу спеціальності 201 Агрономія розпочалася технологічна практика. Студенти згідно з наказом по університету розподіленні для її проходження у передові господарства Миколаївської та інших областей України, а також їм призначено керівників практики. Так, студент  4 курсу  факультету агротехнологій  денної форми навчання Катрук Роман проходить технологічну практику в ТДВ "Малинівка" Миколаївського району Миколаївської області, а керівником практики призначено д-р с.-г. наук, професора кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Федорчука М. І. 

Набуті теоретичні знання під час навчання в університеті студент впроваджує у виробничі процеси пов'язані з агротехнічними прийомами вирощування, зберігання та переробки  сільськогосподарської продукції. 

Керівництво господарства задоволено теоретичною підготовкою студента і висловлює подяку НПП факультету та університету за гарну професійну підготовку кадрів для сільськогосподарського виробництва!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget