Засідання гуртка «Переробник»

16 листопада 2023 року на факультеті Агротехнологій к.с.-г.н., доцентом Федорчук В.Г. було проведено чергове засідання гуртка «Переробник» у листопаді 2023-2024 навчального року. Проведення засідання гуртка відбулось відповідно до плану.  

Одним з важливих засобів підвищення якості підготовки фахівців будь-якої галузі є науково-дослідна робота студентів.

Діяльність наукового гуртка спрямована на розвиток творчих здібностей студентів з метою набуття ними фахових (професійних), особистісних, коґнітивних компетенцій, а також досвіду одержання знань та умінь через дослідження.

Студенти, що відвідують засідання наукового гуртка мають можливість:

1) ознайомитися з принципами, методами, інструментарієм наукової та дослідницької роботи;

2) брати участь в науковому житті Миколаївського НАУ тобто в написанні статей, тез доповідей, наукових робіт), що публікуються в різних наукових виданнях;

3) розвивати свої творчі здібності, виступаючи на наукових семінарах та конференціях, присвячених дослідженню найактуальніших питань розвитку харчової промисловості;

4) брати участь в проведенні «круглих столів», дебатів, де обговорюються актуальні проблеми харчової промисловості регіону, країни, світу;

5) застосовувати набутий досвід дослідницької роботи в процесі навчання.

Мета діяльності гуртка «Переробник» – це всебічне сприяння, реалізація наукового та творчого потенціалу здобувачів вищої освіти, кафедри виноградарства та плодоовочівництва. 

Заслухували презентації щодо захисту самостійних робіт з дисципліни Технологія переробки плодів та овочів.

На основі отриманих у процесі науково-дослідної роботи даних члени гуртка готують фахові статті, тези та виступи на науково-практичних конференціях та семінарах.









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget