ВИЇЗНЕ ЗАНЯТТЯ ІЗ ДИСЦИПЛІНИ «ПРИКЛАДНА ЗООЛОГІЯ»

Професорсько-викладацький склад кафедри біотехнології та біоінженерії факультету ТВППТСБ Миколаївського НАУ активно запроваджує в освітній процес сучасні методики викладання своїх освітніх компонентів.

Так, 17 листопада 2023 року було організовано та проведено виїзне заняття для здобувачів вищої освіти групи Т2/1 із дисципліни «Прикладна зоологія» (лектор – професор кафедри біотехнології та біоінженерії, доктор біологічних наук, професор Крамаренко Сергій Сергійович) в умовах Миколаївського зоопарку.

Метою заняття було ознайомлення здобувачів із особливостями анатомії та морфології тварин, які відносяться до вищих Хребетних, а саме представників класів Риби, Амфібії, Плазуни, Птахи та Ссавці. Особливу увагу було приділено поведінковим пристосуванням тварин різних кліматичних зон Світу до умов їх існування. Також було розглянуто різні механізми адаптації до перенесення несприятливих умов зимового періоду, насамперед, серед тварин, чиї ареали розташовано у тропічних та субтропічних районах.

Візуальне знайомство із живими особинами тварин різних таксономічних груп дає можливість краще закріпити теоретичні знання, що здобувають студенти під час лекційних та практичних занять.













Професор кафедри біотехнології та біоінженерії С.С. Крамаренко


факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget