Участь у регіональних консультаціях щодо договору про співпрацю між Україною та ООН

Викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Галунець Н.І. та Ключник А.В. 24 листопада 2023 р. взяли участь у регіональних консультаціях щодо договору про співпрацю між Україною та ООН (Миколаївська область).

Під час вступної сесії План відновлення ООН презентували: Марія Лемберг, радник з питань партнерства, Офіс постійного координатора ООН; Нільс Крістенс, менеджер програми ООН з відновлення та розбудови миру; Одрі Лєкомт, голова представництва в Одесі, ЮНІСЕФ; Олексій Вавохін, спеціаліст з координації розвитку, Офіс постійного координатора ООН. 

Стратегічними пріоритетами ООН визнано: Люди (людський капітал та демографічна ситуація); Процвітання (інклюзивний економічний розвиток); Мир (мир, правосуддя та сильні інституції); Планета (захист довкілля).

Микола Марінов, заступник голови Миколаївської обласної військової адміністрації, доповів про пріоритети розвитку Миколаївської області, потреби, плани відновлення.

У подальшому кожна агенція ООН (FAO, IOM, UNDP, UNHCR, UNICEF, UNOPS,WEP) коротко представила поточний портфель для Миколаївської області та плани відновлення до 2024 р. та наступних років.

Галунець Н.І. та Ключник А.В. долучилися до групових дискусій щодо стратегічних пріоритетів ООН, а саме до обговорення такого напряму як Інклюзивне економічне зростання. 

Приємно, що захід відбувався у форматі офлайн, що дав змогу поспілкуватися наживо з представниками ООН, територіальних громад, громадських організацій та колегами із закладів вищої освіти.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget