Кураторська година «Болото»

28.11.2023 р. відбулася кураторська година зі здобувачами вищої освіти групи ПУА1/1 (куратор – Шишпанова Н., доцент кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки) за участю практикуючого психолога Вікторії Алієвої. 

Кураторська година пройшла у формі психологічної гри «Болото». Метою заходу було набуття вміння працювати в команді, підпорядковувати свої дії єдиному груповому завданню, знаходження ефективних способів комунікації, активізація лідерства. Здобувачі вищої освіти групи ПУА1/1 мали перебратися через «болото» по невидимих купинах, перевіряючи кожен варіант, спостерігаючи за тим, як проходять «перші дослідники», запам'ятовуючи пройдений шлях і допомагаючи своїм колегам. Складність полягала в тому, що випробування відбувалося в повній мовчанці, а за сказане вголос будь-яке слово штрафувалася — поверталася на початкову колію вся команда. У результаті всі здобувачі після кількох повернень на берег все ж таки пройшли «болото». Це довело вміння групи ПУА 1/1 працювати над єдиною метою, досягати її шляхом спроб і помилок та надавати допомогу один одному

Дякуємо пані Вікторії за співпрацю та проведенні такого заходу! Адже такі ігрові прийоми стимулюють групу до розвитку, а окремих її учасників до вдосконалення своєї групової поведінки.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget