Участь у відкритій лекції «Deepfakes and the future of content creation, society, and business»

Сучасний світ активно працює та взаємодіє в онлайн-просторі, тому значення інформаційної безпеки та суспільної довіри є, як ніколи, актуальними. Особливу увагу в цьому питанні привертає поява глибокого фейкового контенту, зокрема методика Дипфейк, що заснована на штучному інтелекті та є одним із провідних методів синтезу зображення і подальшого їх накладання на фото або відеоролики.

17 листопада 2023 року на міжнародній освітній платформі Ukraine Global Faculty директор Центру підприємництва та інновацій Бізнес-коледжу

Труласке Університету Міссурі, професор J Scott Christianson провів відкриту лекцію на тему: «Deepfakes and the future of content creation, society, and business», в якій взяв участь асистент Вадим Посухін. В процесі бесіди лектор ознайомив всіх присутніх із такими питаннями:

- Що собою представляє методика Дипфейк?

- Які плюси та мінуси цієї нової технології?

- Що ми можемо зробити, аби захистити себе від оманливих Дипфейків?

Застосування новітніх технологій посідає важливе місце в навчальному процесі, тому знання з фільтрування та перевірки інформації, що були одержані на лекції, відіграють значну роль у підвищенні якості освітньої діяльності та застосуванні на практиці виключно достовірних даних.





Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget