Викладачі ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж МНАУ» на форумі «Внутрішній туризм в умовах військового стану: стратегія відновлення та розвитку готельної та курортної інфраструктури»

Викладач ВСП «Технолого-економічний фаховий коледж МНАУ» Вікторія ТИШКЕВИЧ відвідала форум «Внутрішній туризм в умовах військового стану: стратегія відновлення та розвитку готельної та курортної інфраструктури» за запрошенням Одеської райдержадміністрації. 

Форум відбувся у п’ятизірковому готелі «PremierHotel Odesa», у якому   взяли участь представники Міністерства економіки України, Державного агентства розвитку туризму України, обласної та міської адміністрації Одеської області, представники туристичного, готельного та ресторанного бізнесу, студенти вищих навчальних закладів. Програма заходу охоплювала розгляд економічної ситуації в сфері індустрії гостинності, починаючи від пандемії на COVID-19 та з огляду на трагічні наслідки, заподіяні вторгненням ворога до України 24 лютого 2022 року.

Спікери форуму презентували свої доповіді, в яких розглянули нагальні питання та можливі напрямки розвитку сфери туризму та пов’язаних з ним галузей економіки в України. До форуму онлайн доєдналася популярна українська співачка NAVKA - Марина Іванівна Тимофійчук, музикантка, що популяризує Україну, українську історію та українську культуру. 

Доповідачі наголосили на великій вірогідності післявоєнного  розвитку саме в’їзного туризму, викликаного інтересом з боку саме іноземних туристів до України, як країни, яка перемогла агресію та відбудовується. І саме ця окреслена перспектива розвитку туристичного напрямку економіки України надала впевненість у тому, що майбутні працівники сфери гостинності, які наразі навчаються у нашому навчальному закладі, будуть затребувані у своїй професії.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget