Засідання науково-дослідного студентського гуртка «Генетика, селекція і біотехнологія відтворення»

Науково-дослідний студентський гурток є освітнім заходом, що покликаний стимулювати у молоді активну творчу діяльність у процесі навчання, більш широке оволодіння спеціальністю та функціонує щоб створити всі необхідні умови для їх інтелектуального зростання.
17 листопада 2023 року відбулося засідання секції «Біотехнологія відтворення» науково-дослідного студентського гуртка «Генетика, селекція і біотехнологія відтворення». У процесі роботи керівником секції, асистентом Вадимом Посухіним, було ознайомлено всіх присутніх із питаннями механізму утворення, поширення та наслідків для тварин доброякісних і злоякісних новоутворень, що локалізуються в репродуктивному відділі організму. За результатами обраних тем здобувачі вищої освіти продемонстрували власні науково-теоретичні розробки та бачення таких питань:
- «Хвороби яєчників, причини та профілактика» підготували здобувачі вищої освіти групи БТ 3/1 Гончар Анна та Чоботарь Діана;
- «Ембріональна смертність, причини та способи її подолання» підготували здобувачі вищої освіти групи БТ3/1 Андрієвська Євгенія та Чаус Вікторія;
- «Визначення статі за допомогою ДНК-зондів» підготували здобувачі вищої освіти групи БТ3/1 Самарська Софія та Шпаков Олексій.
Якісна підготовка фахівців вищої кваліфікації, що  є головним пріоритетом науково-дослідницького студентського гуртка, послугує гарним досвідом молодим фахівцям для раціонального поєднання теоретичних знань та уміння застосовувати їх в умовах реальної практичної діяльності.




Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН

кафедра ветеринарної медицини та гігієни,факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget