Участь у міжнародній науково-практичній конференції присвячену 60-річчю кафедри підприємництва, торгівлі та прикладної економіки “Підприємництво під час війни в Україні: виклики та можливості”

20.11.2023 р. колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки взяв участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції присвячену 60-річчю кафедри підприємництва, торгівлі та прикладної економіки Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника “Підприємництво під час війни в Україні: виклики та можливості”.

Метою конференції було обговорення ролі підприємництва, соціальної відповідальності бізнесу, внеску громадського сектору, можливостей інновацій для менеджменту, маркетингу у підтримці та розвитку підприємництва, його фінансового та облікового забезпечення в умовах війни в Україні. 

Конференція була спрямована на створення платформи для обміну знаннями і досвідом, висвітлення досягнень і викликів, а також сприяння співпраці між різними групами стосовно таких питань, як:

1.Роль жінок у підприємництві під час війни: досягнення та виклики. 

2. Підприємництво та гендерна рівність: досягнення та завдання.

3 Штучний інтелект та інновації в умовах війни: можливості та обмеження. 

4. Соціальний вплив підприємництва в зонах війни: досвід України. 

5. Розвиток стартапів у військових зонах: виклики та інновації. 

6. Внесок бізнесу в розвиток громад: соціальна відповідальність та благодійність. 

7. Інноваційні підходи до логістики і постачання в торговельних підприємствах під час війни.

 8. Роль громадського сектору у підтримці підприємництва під час війни. 

 9. Фінансове та облікове забезпечення підприємництва: сучасні реалії та перспективи. 

10. Роль менеджменту і маркетингу у розвитку підприємництва: сучасні виклики та перспективи.

Колектив кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки вітає колектив кафедри підприємництва, торгівлі та прикладної економіки Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника з 60-річчям. Бажаємо Вам подальшого розвитку і процвітання, всьому колективу – нових успіхів у праці на благо нашої України! Нехай кожного з Вас супроводжує в житті успіх, а робота і навчання принесуть радість і достаток. Щастя Вам і процвітання, здоров’я, миру і добра! Дякуємо за співпрацю!






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget