Продовження співпраці з Інститутом тваринництва НААН

Продовженням співпраці з членом Ради роботодавців факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології – Інститутом тваринництва НААН стала прочитана 17 листопада 2023 р. лекція з дисципліни «Основи біотехнології тварин» для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія.

Лекцію на тему «Сучасні методи відтворення великої рогатої худоби» прочитала кандидат с.-г. наук, провідний науковий співробітник Савельєва Марина Сергіївна. 

Під час лекції Марина Сергіївна зосередила увагу здобувачів на методиці оцінки сперми, техніці заморожування спермодоз, детально охарактеризувала обладнання, яке для цього використовується в умовах лабораторії Інституту тваринництва НААН.

Також до лекції доєднався доктор с.-г. наук, професор Помітун Іван Андрійович, який детально розповів про історію розробки харківської технології штучного осіменіння. 

Після завершення лекції Марина Сергіївна надала ґрунтовні відповіді на численні запитання здобувачів. 

Висловлюємо щиру вдячність адміністрації Інституту тваринництва НААН за співпрацю та кандидату с.-г. наук, провідному науковому співробітнику Савельєвій Марині Сергіївні за цікаву, змістовну лекцію і сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!













Завідувач кафедри біотехнології та біоінженерії Луговий С.І.

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget