Профорієнтаційна робота в Єланецькому районі

22 листопада, у межах профорієнтаційної роботи, науково-педагогічні працівники кафедри українознавства відвідали заклади загальної середньої освіти Єланщини. Зустрілися із учнівською молоддю, керівництвом, вчителями, батьками майбутніх випускників. Поінформували щодо вступної кампанії 2024 року, особливостей навчання, широкого спектру факультетів та спеціальностей, дозвіллевої діяльності у Миколаївському НАУ, відповіли на всі поставлені запитання. 

Поспілкувалася із учнями й студентська молодь – успішні здобувачі вищої освіти Миколаївського НАУ, які мають насичене, цікаве та різнобарвне студентське життя. Вони представили концертну програму, підготовлену на факультеті культури і виховання. 

Завітали не з пустими руками – запросили усіх присутніх на зустрічі до солодкого столу. Тож зустріч супроводжувалася теплою атмосферою та конструктивною бесідою.

Тепер чекатимемо молодь Єланщини безпосередньо у Миколаївському національному аграрному університеті для знайомство із науково-педагогічними працівниками, студентами, матеріально-технічною базою університету.
















кафедра українознавства,обліково-фінансовий факультет,факультет культури і виховання

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget