Профорієнтаційна зустріч з учнями 11 А класу Миколаївського ліцею №38 імені В. Д. Чайки

23 листопада 2023 року кафедрою землеробства, геодезії та землеустрою спільно з науково-педагогічними працівниками Миколаївського національного аграрного університету проведено профорієнтаційну зустріч з учнями 11 А класу Миколаївського ліцею №38 імені В. Д. Чайки.

Керівник Навчально-наукового центру професійної орієнтації Ігор Марценюк звернувся до учнів з вітальним словом, ознайомив із особливостями підготовки до НМТ, надав інформацію про підготовчі курси і запросив до участі в олімпіаді МНАУ.

Заступниця відповідального секретаря приймальної комісії МНАУ Світлана Шаріна розповіла учням про особливості вступної кампанії, предмети, які необхідно обирати для вступу на різні спеціальності, надала контакти приймальної комісії.

Ліцеїсти відвідали лабораторію обліково-фінансового факультету «Навчальний банк», спортивну залу, студентський буфет.

На факультеті менеджменту учнів зустріла заступниця декана з виховної роботи Ольга Христенко, яка презентувала майбутнім випускникам спеціальності, за якими готують фахівців в університеті, та провела екскурсію сучасними лекційними аудиторіями та лабораторіями факультету менеджменту. 

Доцент кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Тетяна Манушкіна ознайомила з інформацією про спеціальності факультетів агротехнологій, ТВППТСБ та інженерно-енергетичного факультету, а також можливості для особистісного розвитку здобувачів вищої освіти МНАУ.

Дякуємо за співпрацю у профорієнтаційній роботі директору Миколаївського ліцею №38 імені В. Д. Чайки Сергію Михайловичу Січку та класному керівникові 11 А класу Інні Олександрівні Новіковій.

Запрошуємо учнів на навчання до Миколаївського національного аграрного університету.













Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget