Відбулася профорієнтаційна зустріч із випускниками 11-х класів Миколаївського ліцею № 60

 21 листопада 2023 року відбулася зустріч представників Миколаївського НАУ із випускниками  11-х класів Миколаївського ліцею № 60. Мета зустрічі – презентація університету та консультація потенційних студентів з питань особливостей цьогорічного вступу. Захід було проведено в онлайн-форматі на платформі Google meet. Організаторами заходу виступили завідувач кафедри обліку і оподаткування д.е.н., професор Дубініна М.В та д.е.н., професор Лагодієнко Н.В.

До заходу долучився відповідальний секретар приймальної комісії Баркарь Є.В. Було надано інформацію про функціонування Інформаційно-консультаційного центру та відкритий набір на підготовчі курси до Зовнішнього незалежного оцінювання у 2024 році.

Вдячні вчителям випускних класів Пашак Юлії Володимирівні та Роскопанській Оксані Станіславівні за допомогу в організації зустрічі. Співпраця Миколаївського НАУ із випускниками  11-х класів Миколаївського ліцею № 60 відбувається не перший рік і результатом є діти, які поповнюють родину студентів університету!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget