Лекція зовнішнього стейкхолдера для здобувачів вищої освіти спеціальності 201 Агрономія

27 листопада 2023 р. кафедрою рослинництва та садово-паркового господарства було організовано зустріч здобувачів вищої освіти СВО Бакалавр та Магістр спеціальності 201 Агрономія із менеджером з продажу сільськогосподарської техніки підприємства «Amazone» Кондратом В. О. Захід було проведено в рамках роботи проблемної навчально-наукової лабораторії точного землеробства кафедри.

Кондрат В. О. навів три основні групи елементів точного землеробства підприємства «Amazone», а саме: набір сільськогосподарської посівної техніки, техніки по захисту рослин та розкидачі мінеральних добрив.

Спікером були наведено широкий вибір пневматичних та механічних сівалок, які можуть бути використані в системі точного землеробства, забезпечують високу точність сівби і дозволяють зменшити витрати на насіння за умов збільшення врожайності. Ці сівалки мають високу точність сівби та можуть бути оснащені різними типами висівних агрегатів.

Вадим Олегович також розповів здобувачам вищої освіти про посівні агрегати для різних технологій вирощування сільськогосподарських культур, що застосовуються при переході від традиційної системи вирощування до mini-till, strip-till та no-till технологій.

Щиро дякуємо Вадиму Олеговичу за цікаву лекцію для наших здобувачів вищої освіти!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget