Автоматизація обліку для ФОП від бухгалтера і власника бізнесу

Питання автоматизації обліку є предметом обговорень практиків та науковців. Автоматизація обліку у ФОП має свої особливості, переваги і недоліки. А якщо ФОП пов'язаний з бізнесом у сфері харчування, то такий облік і його автоматизація мають сьогодні актуальні зміни, які потребують додаткової уваги з боку студентів. А ще, якщо ФОП є бухгалтером за освітою та випускницею нашого факультету, то досвід впровадження автоматизації обліку та вибору відповідної програми, з безлічі наявних на ринку, дуже гарно передається студентам.

Так, Алла Ткаченко провела для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» ОПП «Готельно-ресторанна справа» та ОПП «Облік і оподаткування» практичне заняття з використання в бізнесі сучасних автоматизованих програм обліку і, зокрема, Poster. Пані Алла розповіла про шлях вибору нею саме цієї програми та її переваги перед іншими, про впровадження програми в діяльність закладів харчування, початкові кроки в її налаштування, ведення торгового обліку, проведення інвентаризації, налаштування розрахунків, формування технічних карток, можливість застосування додаткових можливостей тощо. 

Дякуємо нашій чарівній розумниці-випускниці, практикуючому бухгалтеру, ФОП за досвід, практичні коментарі та можливість зануритися у світ бухгалтерії з підтримкою люблячого цей світ фахівця!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget