Проведення лекції на факультеті агротехнологій спеціалістами компанії NAT.

20 листопада 2023 року відбулася зустріч з представниками компанії NAT, що впроваджує технологію Mzuri на полях Одеської області. Спікери представили здобувачам вищої освіти детальну інформацію щодо схеми сівалки та її особливостей роботи. Ними була детально викладена технологія Mzuri Pro-til за вирощування культур озимого сіву (ріпаку озимого та пшениці озимої). Спікерами були продемонстрована відео інформація стану посівів цього року на полях Одещини. Приклади вирощування дали змогу присутнім оцінити переваги технології в зоні ризикованого землеробства до якої відноситься і наша Миколаївська область. 
Окрім сівалочного комплексу спікери розповіли про комплекс Mzuri Result, який створений для закриття вологи та підготовки поля до сівби та вирівнює поверхню ґрунту, рівномірно розподіляє солому і пожнивні залишки, значно покращує попередню підготовку поля.
Здобувачі були дуже зацікавлені в інноваційних особливостях технології, хоча деякі з них уже були на демонстрації роботи посівного комплексу Mzuri Pro-Til, більшість все таки очікують настання весни та знайомство з новою придбаною Миколаївським національним аграрним університетом сівалкою в польових умовах.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget