Неймовірна подорож абітурієнтів у вирій студентського життя Миколаївського національного аграрного університету

Щороку 17 листопада відзначається Міжнародний день студентів. І таке свято було дуже крутим приводом, щоб запросити абітурієнтів до неймовірної подорожі у вирій студентського життя Миколаївського національного аграрного університету! 

Саме 17.11.2023 р. кафедрою публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки був проведений відкритий онлайн-етер для учнів Миколаївського ліцею № 60, Снігурівського ліцею №3 м.Снігурівка, Галицинівського ліцею, Рибаківського ліцею, Нововасилівського ліцею, Херсонської ЗОШ I-III №39 «Школа-родина» Херсонської міської ради, на який були запрошені практичний психолог Щербина Валерія Валеріївна та Єлизавета Нехайчик, здобувачка вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування, які у форматі open talks дали відповіді на такі питання:

Хто такий – студент? Що таке студентське життя і чому воне таке захопливе саме у Миколаївському національному аграрному університеті? Як обрати професію, що дозволить працювати в Україні, закордонном та буде давати стабільний дохід і затребувана навіть у кризові часи?

В кінці вебінару, серед його учасників за допомогою Rondom, було розіграно одне безплатне місце на підготовчі курси до НМТ-2024. Перемогу у розіграші здобула Гусятнікова Олександра, учениця 11 класу Нововасилівського ліцею.

Шановні абітурієнти скоріш понурюйтесь у вирій студентського життя Миколаївського національного аграрного університет!

Дякуємо класним керівникам та керівництву Миколаївського ліцею № 60, Снігурівського ліцею №3 м.Снігурівка, Галицинівського ліцею, Рибаківського ліцею, Нововасилівського ліцею, Херсонської ЗОШ I-III №39 «Школа-родина» Херсонської міської ради та нашим спікерам за участь у проведеному заході!

Шановні абітурієнти, скоріш долучайтеся до когорти студентів Миколаївського національного аграрного університету, які вже сьогодні будують майбутнє України! 




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget