ЗУСТРІЧ СТУДЕНТІВ-БІОТЕХНОЛОГІВ ІЗ ФАХІВЦЕМ З БОННСЬКОГО УНІВЕРСИТЕТУ

16 листопада 2023 року у межах вивчення освітньої компоненти «Біологія клітини» для здобувачів вищої освіти ОС 162 «Біотехнології та біоінженерія» групи БТ1/1 (лектор – професор кафедри біотехнології та біоінженерії, доктор біологічних наук, професор Крамаренко Сергій Сергійович) було організовано зустріч із Dr. Ава УМЕРОВА (доктор філософії із Екології, науковий співробітник кафедри молекулярної фітомедицини Боннського університету, Німеччина).
Під час зустрічі Dr. Ава УМЕРОВА розповіла про наукові дослідження, що вона виконує. Ці дослідження стосуються аналізу формування захисних механізмів рослинних організмів (на прикладі культури тканин моркви Daucus carota sativus L.) до паразитування галових фітонематод. Крім того, здобувачі вищої освіти мали можливість ознайомитися із обладнанням науково-дослідних лабораторій факультету математики та природничих наук Боннського університету, організацією підготовки бакалаврів, магістрів, PhD- та postdoc-здобувачів у Німеччині. 
Наприкінці зустрічі Dr. Ава УМЕРОВА люб’язно прийняла запрошення до участі у Міжнародній  науково-практичній конференції із проблем біотехнології та біоінженерії, що відбудеться на факультеті ТВППТСБ Миколаївського НАУ у жовтні 2024 р.  









Професор кафедри біотехнології та біоінженерії Крамаренко С.С.

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget